Carnati in ,,caruta''

de nadea68 in Sandvisuri, 30 Oct 2013 | 4740 vizualizari

 

Reteta am luat-o dintr-o revista de bucate italiana..

 

INGREDIENTE

  • -200 g carne de carnat
  • -200 g mozzarell
  • a -8 felii de paine pentru sendvisuri
  • -un ou
  • -1 pahar lapte
  • -faina
  • -ulei penrtu prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in ,,caruta'':

Am luat carnatii si am scos carnea din mat. Se intinde carnea intr-un strat subtire si se imparte in patru parti. Mozzarella se taie felii. Oul se bate cu un pic de sare si lapte. Intr-o farfurie punem faina. Luam o felie de paine,dam la o parte coaja, pe ea asezam carnea de carnat si mozzarella. Deasupra punem o alta felie de paine. Sa zicem ca ne iese un ,,sendvis''. Dam "sendvisul" nostru prin faina bine. Marginile le udam cu un pic de apa ca sa se lipeasca si dam prin faina, asa nu iese mozzarella la prajit. Il trecem si prin ou. Procedam asa si cu restul de ingrediente. Ne ies 4 portii.

Luam o tigaie si punem ulei .Cand uleiul e ferbinte asezam sendvisurile noastre si le prajim pe ambele parti. Cand sunt rumenite bine le scoatem si le servim cu o salata.

TIPS-URI

1

-in reteta originala carnea din sendvis ramane un pic cruda,eu le-am dat un pic la cuptor sa se faca carnea bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in ,,caruta''" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj